UPISI U 1. RAZRED KLASIČNE GIMNAZIJE FRA MARIJANA LANOSOVIĆA S PRAVOM JAVNOSTI U SLAVONSKOM BRODU U ŠKOLSKOJ GODINI 2020./2021.

UPISI U 1. RAZRED KLASIČNE GIMNAZIJE FRA MARIJANA LANOSOVIĆA S PRAVOM JAVNOSTI U SLAVONSKOM BRODU U ŠKOLSKOJ GODINI 2020./2021.

Broj upisnih mjesta:

Klasična gimnazija – dva razredna odjeljenja – 40 učenika
Jedan odjel opće gimnazije za sportaše – 20 učenika

Poseban je uvjet za kandidate Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića s pravom javnosti, kako učenike klasičnog programa, tako i učenike općeg programa za sportaše, prihvaćanje kršćanskog ozračja i odgojno – obrazovnog projekta škole.

Zbog toga se u predupisnom periodu organizira online upitnik, koji će kandidate i njihove roditelje/skrbnike upoznati s posebnostima škole.

Prije popunjavanja predupisnog online upitnika, kandidati i njihovi roditelji/skrbnici daju suglasnost o prihvaćanju posebnih uvjeta škole.

Suglasnost je od velike važnosti za kandidate i za školu i preduvjet je za upis te se obavlja prije elektroničkog upisa.

Napominjemo da i nakon davanja suglasnosti kandidat može bez ikakvih posljedica odustati od upisa u Klasičnu gimnaziju fra Marijana Lanosovića s pravom javnosti.

ONLINE PREDUPISNOM UPITNIKU možete pirstupiti putem sljedeće poveznice:

https://docs.google.com/…/1FFoL9sX04G5-rWQ0GMsCVPzMndK…/edit

ROK ZA ISPUNJAVANJE PREDUPISNOG UPITNIKA:
– upitnik se može ispuniti najkasnije do 15. lipnja 2020. godine.

Napominjemo da preporuku župnika nije potrebno predati pri upisu.

Ravnatelj:
Klaudio Milohanović, dipl. teolog

Skip to content