ODLIČNO 3. MJESTO NA NADBISKUPIJSKOM NATJECANJU IZ VJERONAUKA

ODLIČNO 3. MJESTO NA NADBISKUPIJSKOM NATJECANJU IZ VJERONAUKA

Ekipa Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića iz Slavonskog Broda, pod vodstvom vjeroučiteljice s. Gabrijele Damjanović, osvojila je  3. mjesto na Nadbiskupijskom natjecanju iz vjeronauka, održanog 2. ožujka 2017.

U natjecanju je sudjelovalo je 10 najboljih ekipa srednjih škola s područja Đakovačko-osječke nadbiskupije. Molitveni početak priredila je ekipa naše škole nakon koje su predstojnica Nadbiskupijskog katehetskog ureda dr. sc. Teuta Rezo, ravnatelj domaćin Gimnazije Zlatko Mrkić te nadbiskup đakovačko-osječki Đuro Hranić, olimpijcima poželjeli uspjeh u natjecanju. Po ustaljenom rasporedu, vjeroučenici su prvo rješavali pismeni dio ispita, potom je uslijedio drugi dio natjecanja – „Tombola” te treći dio – „Milijunak”.

Svečanost proglašenja pobjednika održana je u Dvorani biskupa Antuna Mandića Središnje nadbiskupijske i fakultetske knjižnice u Đakovu. Obraćajući se svim natjecateljima, nadbiskup Hranić zahvalio je svima koji su sudjelovali u organizaciji i održavanju ovoga natjecanja. 

Svi sudionici dobili su simbolične poklone – misijske narukvice i krunice.

Skip to content